EFTERLÄNGTAD SLÄKTTRÄFF



Fortfarande dåligt med bloggandes här, vilket betyder att jag fortfarande är sjuk. Som suger, idag missade jag castingen för en kortfilm som jag skulle åkt på. Hoppas att det kommer mer chanser! Imorgon (trots att jag har feber) så kommer hela släkten från mammas sida hit och vi kör på släktträff, det ska bli riktigt kul då vi aldrig träffas längre, tänk hur saker och ting kan ändras så mycket...för ca 10 år sedan så firade vi alltid midsommar ihop, det är sorgligt. Men imorgon kommer dem!!!!!!!! :D
Nu ska jag försöka somna till ännu en film & vakna av att tvn står på imorgon bitti.
Ha det bra,
puss :*

kan ju erkänna också att jag tror inte att bilderna från semestern kommer komma upp här, åtminstone inte alla, men jag försöker hinna lägga upp dem på facebook istället!

IT WILL NEVER BE A "ME AND YOU"



Jag har blivit riktigt kass på att blogga nu, men skyller på att jag är sjuk. Har haft feber idag men var faktiskt i skolan ändå, trots att jag inte kunde sova inatt...låg och grät pga det, knäpp är jag! Imorgon där emot stannar jag hemma. Första skoldagen igår var bra, riktigt kul att träffa alla ettor! Måste ju bara skriva att vi ska kolla på en annan lägenhet nu, som tydligen är aaaaaas fräsh OCH den ligger dörren precis mitt emot Michelle & Felicia, AWESOME! Också är jag sjukt arg på dem som gav mig lön, sätter in Fridas lön på mitt konto också får jag betala skatt bara för det(!!!) Alltså...om dem inte sätter in hennes pengar så slipper jag skatten, så imorgon är det en irriterad mamma som ringer till dom. höhö
Ahja, krya på mig!
puss:*

ska försöka orka lägga upp bilderna från semestern imorgon!

HELP ME TO REMEMBER WHY I ONCE LOVE YOU



Ush! Det känns hemskt att jag inte bloggat på så här länge. Skyller på att jag kom hem sent i Fredags kväll och har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn, är väldigt förkyld. Det suger, speciellt nu när skolan börjar imorgon. Skolan ska faktiskt bli rätt kul, att se alla ettorna ska bli hur kul som helst! Min semester var annars riktigt bra, saknar Astrid Lindgrens värld riktigt mycket!
Trots att jag är förkyld så tar jag tåget om en timme och sover hos pappa inatt, slipper jag gå upp så tidigt imorgon, gött! Just det... jag har spenderat min sjuka tid med att kolla på massa gulliga kärleksfilmer som High school musical, Camp Rock & Another cinderella story. Måste säga att jag önskar att den kärleken som finns där kan bli verklighet... Är så sjukt trött på alla dessa falska ord & förhoppningar nu.
Känns som det blev rätt långt inlägg nu, men nu ska jag kila och hämta Hanna så jag kan säga hejdå till henne innan jag åker!
puss:*

saknar dessa två tjejer & alla andra i klassen!

WHATEVER YOU DO YOU MAKE ME CHANGE MY MIND



Första dagen på Astrid Lindgrens värld var riktigt bra, hade verkligen tur med vädret. Dock en grej som var riktigt sur, jag sa att nummer tre kommer vinna (men orkade inte ta det, trots att jag visste att det skulle vinna) OCH KLART DET VANN! Sen såg jag en riktig snygging, dock var han en tjuv.......
Nu är jag sjukt trött, ska nog snart lägga mig & kolla på en film.
Ha det super!
puss:*

tjuven till höger, mmmmmmmmm!
lägger upp fler bilder när jag är hemma.

SÅ LÄNGE MAN INTE GER UPP HAR MAN INGENTING FÖRLORAT



JAG HAR INTERNET!
Tog med mig datorn för att kunna kolla på film och får reda på att de har gratis internet på campingen, underbart. Lär väl inte bli så mycket sittandes ändå men i alla fall... Resan gick bra & otroligt fort jämfört med vad jag trodde. Just nu är vi i Småland, stannar här i några dagar. Imorgon ska vi in till Astrid Lindgrens värld, ska bli riktigt roligt och se vad som hänt efter jag var här och Hanna är överlycklig. Dock är det inte så jätte fint väder ikväll, får hoppas på bättre resten av veckan.
Ha det bra sålänge, får se hur ofta jag orkar/hinner blogga,
puss:*

ATT VINNA EN VÄN TAR FLERA ÅR-MEN ATT MISTA EN TAR INTE ENS EN MINUT




6 månader kvar tills jag blir 18 idag! Sista dagen på jobbet gjordes idag, det var faktiskt lite sorgligt... Fast rätt gött också måste jag säga. Imorgon drar jag & familjen iväg på husbilsäventyr, dock har jag packat alldeles för mycket, som vanligt...Men jag måste ha lite att välja på, det är bara så. Ska förhoppningsvis försöka sova snart eftersom vi ska åka redan vid halv 10 imorgon. Sen måste jag skriva hur sorgligt det är att Christine ska flytta till Stockholm, jag har inte riktigt fattat det än men jag kommer sakna den tjejen något otroligt!
Kommer ju som ni kanske förstår inte kunna blogga under kommande vecka men håll ut, haha
puss:*

jäääääääääätte gammal bild på mig & Christine, ha det bra sötan!

ALLT BLIR VAD MAN GÖR DET TILL



HalluHalliHallå!
Skulle egentligen vart hemma hela kvällen med pappa idag, men det får bli mys framför Greace i stadsträdgården med Matilda och massa gottigt & maaassa filtar. Var i alla fall ute och åt med pappa förrut, det var riktigt trevligt! Idag på jobbet hände även en grej som verkligen inte ska hända, tänker inte skriva det här med jag blev så förbannad. Att människor kan med alltså!!! Fyfan...
Nej, nu får jag skynda mig att göra varm oboy och plocka i ordning allt till utomhus bion.
pusspuss:*

haha, riktigt gammal bild.

STYRKAN VÄXER FRAM UR VÅRA SVAGHETER

 

Värst vad jag har blivit tråkig här... Men det blir lätt så när man har fullt upp hela dagarna, i Onsdags var det ju fest och det var riktigt kul, igår var jag med tjejerna och lyssnade på Johan Örjesson, Patrik Isaksson & Erik Hassle. Sen hade jag kvällsföreställning igår, riktigt kul var det faktiskt och vid 12 när vi var färdiga där så tog jag och Magda en promenad runt lidan, impulser <3
Idag har vart en seg dag, jobbat till halv 6, tv4 var faktiskt där och filmade så får väl se om vi blir tvkändisar ;) Sen så hade vi även en föreställning på engelska för ungrare, det var nervöst men det gick rätt bra. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll. Fest har jag i alla fall uteslutat, jag och Jessica ska gå ut och äta om någon timme och sen kanske det blir utomhusbio, myspys!
Hoppas eran kväll blir bra,
puss:*

TÄNK PÅ VAD DU SÄGER SÅ DU INTE SÄGER VAD DU TÄNKER




Var som sagt och badade badtunna & grillade med tjejerna igår, riktigt kul! Tjötade massa och jag har kommit på att jag är så less på allt som har med killar att göra. Vaknade upp hos Jessica idag och vi drog en snabb sväng på stan, där jag köpte en ny skinnjacka (som jag dock ska lämna tillbaka) och ett gulligt blått linne som jag troligen ska ha på mig imorgon då det blir paaartyyy! Tjejerna kommer även och kollar på mig imorgon på jobbet, nervöst... Nej, nu ska jag snart kolla på filmen som jag sättit på.
Måste bara säga hur mycket jag längtar till hösten (kommit på att det är min favorit årstid). Tänk alla snygga kläder man kan ha på sig och alla jackor och skor och.......GAH!
Ha det grymt,
puss:*

LÄR SOM OM DU SKULLE LEVA FÖR EVIGT, LEV SOM OM DU SKULLE DÖ IMORGON.



Kvällen blev riktigt lyckad igår! Jag åkte hem till Jimmy, Angelica & Oliwer igår. Eller ah, de hämtade mig så gick vi ut och tog en promenix i skogen sen myste vi med massa gott och en skräckfilm. Vid 23 så körde Jimmy mig till Frida så sov jag där, vi poppade poppoppopcorn :D Somnade väl vid 2 och gick upp vid 10, skulle egentligen gått upp 9, men...
Jobbade ännu en dag idag, men nu är det två dagar ledigt!
Idag efter jobbet följde jag med Frida hem och chillade lite sen drog jag på bio med mamma, Hanna & Emelie. Bilar 2 gick vi på, den var faktiskt ruskigt bra! Nu sover Hanna så sött bredvid mig och jag borde snart göra detsamma, imorgon blir det badtunna och grillning med tjejerna i Jessicas sommarstuga, myyyyys!
Ha de bra,
kram&puss:*

WONT SOMEBODY TAKE MY HAND AND TAKE ME HOME



Ännu en dag på jobbet avklarad. Ingen aning om vad som händer ikväll faktiskt, men hoppas på något kul för det behöver jag!
Jag är så sjukt trött på allas tjöt och falskhet som de egentligen inte menar något med... Tror jag har kommit in i ett sånt stadie att jag missuppfattar allt, eller så är det som jag tror, åtminstonde med vissa personer.
Känslan av när ingen förstår en är inte rolig alls ska ni veta.
hoppas ni har det bra i alla fall,
puss:*

ÄKTA VÄNSKAP HÅLLER FÖRALLTID



Efter en seeeeg dag på jobbet så är jag äntligen hemma. Käkade lite nyss och nu sitter jag här helt utslagen, hade nämligen lite svårt för att somna inatt. Mardrömmar... de kan påverka en i flera dagar, det slutade med att jag gick upp till Emelies rum och sov där eftersom hon inte är hemma. En söt Jessica höll mig underhållen en tag också på telefon. Nu ska jag väl gå upp och leka med Hanna en stund, ikväll blir det fredagsmys med familjen!
puss:*

WHEN IN ROME



Blev ingen Victor idag, efter många om och men beslutade jag mig för att stanna hemma och slå på en "Olsenfilm" , "When in Rome". Deppar lite framför den eftersom de inte gör så mycket filmer längre, tycker det är så tråkigt det som händer med dem. Blir även lite avundsjuk på hur fina dem är... gaaah!

BRUNETT ELLER FORTSÄTTA BLONDINGREJEN?!


 

Kan börja med att skriva att jag hatar mardrömmar, det var nog den värsta jag någonsin drömt som jag drömde inatt. Enligt Frida så pratade jag även väldigt upprört i sömnen också. Fast hos Frida var det annars väldigt trevligt, vi bakade bla. riktigt goda muffins och gick en lång promenad som innehöll massa skratt. Idag efter jobbet så hämtade mamma & syster mig så åkte vi till framnäs och badade, skööönt! Nu ska jag försöka bestämma om jag vill ta och sova snart eller om Victor ska komma hit så tar vi en promenix och tjötar lite, hmm...
Ha det bra sålänge,
puss:*

I HOPE THIS DREAM COME TRUE




Härligt väder ännu en dag! Sitter nu hos en söt Frida Bergman och tjötar. Vi ska baka snart och ha allmänt kul som bara vi kan. Allt för sällan det händer, vilket är tråkigt. Men nu när det väl händer så ska jag utnyttja den tiden och inte blogga!!!
Ha det bra,
pussellipuss:*

DET KAN VARA ÖDET ELLER INGET ALLS



En hel dag i stan med mamma & Hanna. Badade på framnäs ett par timmar och Jimmy, Angelica och Oliwer kom en sväng också. Efter det åkte jag, mamma & Hanna och käkade. Efter lite spaning i affärer så åkte vi hem. Ska nog sätta mig i kvällssolen och bara njuta. Imorgon börjar en ny vecka med jobb! Sen kom jag och tänka på varför jag inte läst Twilight böckerna ännu, riktigt bra ju!
På bilden ser ni Jimmy, Hanna & Oliwer.
pusspuss:*

1 MINUT KÄNNS SOM EN TIMMA



Jag hatar att sitta och vänta på att få ett svar från någon man verkligen vill ha ett svar från........panik.

THE FACT THAT BOYS DONT CRY IS A LIE CAUSE YOU CRIED WHEN I SAID GOODBYE



Riktigt mysigt var det hos farmor & farfar igår, blev att jag sov där ensam, fick ju så sätt egen tid med dem. Åkte hem från dem vid 14, sen tog jag tåget till mamma vid 15.30 och när jag kom hem la jag mig i solen och solade, äntligen!!!! Mamma & Peter har åkt iväg på bingo så jag och syster är ensamma hemma, har lekt lite och nu kommer snart Sandra och Emil, de skulle hämta lite grejer.
Nej, nu kilar jag ned och slår på en film och myser till det lite extra med Hanna,
pusspuss:*
RSS 2.0