MAAAAAAAAAAT



Har matte, orkar inte. Går och äter istället.
Hejsvejs!

ÄR ÅLDERN BARA EN SIFFRA?

Är åldern bara en siffra? Det är vad mina tankar håller på och surra om på kvällarna nu för tiden.
Spelar det egentligen någon roll om hur gammal man är när man är kär och hur gammal partnern är?
Vad skulle folk tycka om jag blir kär i någon som är mycket äldre? Skulle han tycka det kändes obehagligt när jag är mycket yngre? Skulle jag ens våga erkänna att jag är kär i honom? Alla dessa frågor som jag tänker på tar aldrig slut.
Vad jag själv tycker så är åldern bara en siffra egentligen för om jag skulle bli intresserad av en kille som var mycket äldre än mig, skulle åldern inte vara det första mitt hjärta protestera emot MEN tankarna skulle sätta igång som bara den, just de frågorna som jag skrev innan…
Är det okej att vara kär i någon som är mycket äldre? Ni undrar säkert vad jag menar med mycket, om jag utgår från mig själv då.
Jag är 18 så säg att jag blir kär i en kille som är 30, vad skulle folk tycka? Något i mig vill säga att jag själv skulle tycka att det är obehagligt, fast ändå inte. Är jag kär så spelar väl inte åldern någon roll. Killen kanske är den jag alltid drömt om. Han har personligheten, utseendet, stilen och allt det man söker hos en pojkvän. Jag skulle ju aldrig strunta i honom bara för att normen säger att det inte är okej, folk som tycker att det är så äckligt och oförståeligt kanske ska ta och tänka om, sätt er själva i situationen liksom. Tänk dig att din pojkvän är exakt den han är men mycket äldre än dig – dumpar du han för det? Tror inte det. 
Sen kommer ju frågan: Vad skulle mamma och pappa säga? Killen jag presenterar dem för skulle kunna vara min bror. Enligt mig så borde de förstå för de har väl själva varit riktigt kära som unga någon gång och borde acceptera att jag är kär nu. Låta mig inse själv om det inte funkar men det första jag vill höra är inte ”han är ju mycket äldre än dig”. Spelar ingen roll, jag är kär och han är den jag vill ha.
Så enligt mig spelar åldern absolut ingen roll, är du kär så är det ju inte åldern du är kär i, det är han.
Raka motsatsen då, säg att killen är ett par år yngre. Är det okej? Utgår från mig själv igen. Säg att jag blir kär i en kille som är 15, vad skulle folk tycka och säga om det? Är det mer okej eller mindre okej? Enligt mig så är det precis samma sak, det är inte åldern du blir kär i. Fast att ha en kille som är yngre kan ju vara jobbigare eftersom killarna är efter oss i utvecklingen men om han är precis som den du vill ha så spelar det ingen roll.
Bry dig inte om vad normen och grupptrycket säger, följ ditt hjärta så att det är han du vill ha och inte han normen säger att du ska ha.
Skulle jag bli kär i någon som är mycket äldre eller yngre så vill jag bli behandlad som alla andra som är kära, jag vill inte få konstiga blickar när jag är med honom, jag vill inte heller att folk i min omgivning ska behandla mig ännu bättre än vad de skulle gjort om han var i samma ålder, för det skulle bara kännas falskt. Jag är väl precis som alla andra?
Kär.

SNART GODNATT


osminkad bild såhär framåt kvällstvisten.

Känslan när man fastnar framför tvn och datorn istället för att plugga...
Men har i alla fall skickat iväg tre film ansökningar idag, kan ju hoppas lite åtminstone! :)
Sen har jag börjat fundera på en grej, kan man vara kär i någon som är mycket äldre?
Tänker ta och skriva ett inlägg om det snart så får ni veta mer vad jag tänker!
Godnatt :*

PIPPI TRÖJA



Sitter i skolan och har håltimme, började 11.10 och hade en lektion och nu hål, sen en lektion till och sen slut. Så inte värt det. Tänkte plugga lite men gick inte så bra, försökte men den där matten går mig på nerverna. Så istället försöker jag komma på vilken färg jag ska önska mig på pippi tröjan i present, en blå, röd eller vit?
Ikväll ska jag mysa med min saknade Michelle(in) <3
Puss :*

PUT A SMILE ON THOSE LIPS AND SCREAM: WOOOOHAAAAA!



Idag är det exakt tre veckor kvar tills jag blir 18, det där krångliga med hur man ska fira sig är bara jobbigt, kanske ska strunta i att fylla 18...? HAH.
Jag är trött och ska sova men måste skriva ett litet inlägg.
Kom tillbaka till skolan idag efter att varit sjuk sen i onsdags, det var trevligt!
Efter skolan var det audition för en film som ska spelas in i Skara och i närheten, det gick jätte bra (förhoppningsvis) De som man pratade med och spelade för/med var hur sköna som helst, haha tänk om alla vore såna...
Under min sjukliga tid hemma hos mamma och dem hade jag det extremt mysigt. Umgicks med min Hanna hela tiden, var underbart.
Med det säger jag godnatt.
Puss på er :*

grattis Michelle till körkortet!
tre veckor kvar tills vi åker till Skottland imorgon!

I HAVE BUILT MY DREAMS AROUND YOU

image description

Har varit lite hängig de senaste dagarna, därför jag inte orkat skriva.
Är fortfarande sjuk, men har orkat vara uppe hela dagen idag i alla fall.
Åkte till mamma och dem igår för att fira Peter och blev att jag stannade här eftersom jag inte går till skolan just nu, känns skönt att vara hemma med syster och mamma, istället för att sitta ensam hemma i en lägenhet.
Helgen var hur underbar som helst, fredagen sov jag hemma hos mamma och dem och lördagen åkte jag och Hanna till pappa och sov där och på söndagen gick vi och badade och dansade runt granen på torget.
Ska mysa ner mig i sängen och kolla på en film med Hanna och klockan 21 börjar Revange.
Pusspuss :*

sötnosen själv på bild

IF YOU LOVE THE RIGHT PERSON HE WILL LOVE YOU BACK



Måste sova så blir inget långt inlägg nu.
Inte gjort så värst mycket idag heller... skola, träning, powerwalk med Jensan och Michelle hängde på en stund, varmt bad, ätit. Det är typ det jag gjort, nu ska jag sova.
Godnatt :*

WHAT DOESNT KILL YOU MAKE YOU STRONGER



Halloj!
Den här dagen har gått riktigt fort, trots att det var första skoldagen.
Hade bara tre (fyra) lektioner, varav en var teater och den fjärde som jag inte riktigt räknar med var psykologi som vi hade i ca 5 min. Slutade alltså vid 12.45, gjorde matte tillsammans med Jensan och sen åkte vi till Lidköping en snabbis och fixade ett par ärenden. Kom även på att jag ska skämma bort mig själv hur mycket som helst när jag fyller 18! Vi kom in för en stund sen efter att ha varit ute och gått en timme, det är något jag har fått för mig att göra varje dag. Känner mig riktigt duktig, tredje dagen jag gjorde det nu så hoppas att det håller i sig. Nu ska jag snart sova, har sovmorgon imorgon till 13.55, NAJS.
Sleep well! :*

BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA?



Bättre på att blogga var det ja... Hm, det gick väl sådär. Har vart så otroligt upptagen på jullovet så har inte hunnit med men ska försöka skriva lite mer. Hänt otroligt mycket under lovet så jag knappt kommer ihåg allt men ett BRA lov har det varit. Julafton var hur mysig som helst och nyår likaså. Imorgon börjar skolan igen och jag har vart rätt sugen på att den ska dra igång igen men nu vet jag inte hur jag känner. Tankarna på att börja stressa med uppsatser och massa annat känns inte så lockande, då är mer sena morgonar och mys med världens bästa syster mer lockande... Nu sitter jag i lägenheten, som har stått tom under nästan hela lovet och väntar på Jensan, hon lär väl bli sen så få väl sätta på en film eller något. Orkar inte börja med uppsatsen idag........
Hoppas ni haft ett jätte bra lov!
Puss :*

bilderna är ett bevis på att jag saknar sommaren..... (+ att jag inte har några nya på datorn.)
RSS 2.0