FRIENDSHIP IS THE BEST MEDICINE



Hur fint väder som helst ute! Sådana dagar jag önskar att jag var ledig... Men jobbat än en dag och nu har vi "låtsashelg" två dagar, skönt. Ska åka ut till farmor och farfar om en stund och sova där, får se om kusinen hänger med eller inte! Sen är jag förbaskat badsugen, men blir väl inget med det idag.
Ha det gött,
puss:*

LITA PÅ DITT HJÄRTA OM ÄN HAVEN TAR ELD & LEV AV KÄRLEK OM ÄN STJÄRNORNA VÄNDER OM



Kvällen igår var GRYM! Dagen idag var...trött, haha fast ändå inte så farligt. Efter jobbet kom älskade lillasyster vid 16, vi har lekt en hel del på lekplatser och ätit mcdonalds och nu i kväll har vi bara myst med godis & film, går inte vara annat än underbart när man är med henne. Nu ligger hon och sover bredvid mig och jag ska väl snart göra detsamma. Imorgon ska jag till farmor och farfar med kusin och sova där en natt. Ska bli riktigt kul, var allt för länge sedan.
Hoppas livet är lika bra för er just nu,
pusspuss:*

TÄNK OM JAG HADE EN LITEN, LITEN APA



Melon, vindruvor, choklad och trion, det är livet! Sitter och njuter av det fina vädret, dock inomhus med musik... Men ska väl snart börja göra iordning oss inför kvällen då det blir party på Evelinas strand, riktigt taggad!
Förövrigt så köpte jag en stor apa förrut, jätte glad tjej blev jag då :D (älskar apor, samlar på apor, apor<3)
Hoppas alla får en lika bra kväll som jag,
puss:*

A HAPPY FACE MAKE HAPPY DAYS




DÅLIG UPPDATERING!
Men var ju på Liseberg i Tisdags och igår var jag bara allmänt trött...
Liseberg var toppen och jag åkte uppskjutet, dock inte atmosfear!
Den här dagen har vart mycket bra, åt lunch med mamma & syster på rasten och sen efter jobbet så kikade vi lite på skor och det blev allt ett par somriga kilklackar, mycket glad!
Ska nu kolla så jag har med mig allt tills imorgon då det blir beach party med skönt folk, och sen leka lite med syster.
Ha det bra,
puss:*

PUT A SMILE ON THAT FACE GIRL



Blev ingen vinst för mig och pappa på bingon. Ska lägga mig och försöka sova ett par timmar så jag är pigg till Liseberg imorgon! Måste gå upp redan vid halv 7..... buhu :( Bloggar nog ingenting imorgon.
puss:*

LOVE ME NOW OR LOSE ME FOREVER



Blev ingen särskild shopping på stan(då jag måste spara pengar), köpte däremot en ny kamera! Jessica drog hem vid 1 och jag städade rummet lite grann och käkade, snart ska jag och pappa dra iväg på bilbingo. Kanske kan ha tur idag för en gångs skull. Och just det! Lägenheten var ledig! Dock är mina tankar i högsta varv just nu om allt som har med flytt och göra...
Finns inte mycket mer att skriva om idag,
puss:*

SOME WILL MAKE IT SOME WILL FAKE IT



Blev ingen övernattning hos farmor & farfar, men mysigt var det där iaf! Gick en promenad med Jessica för en stund sen och det slutade med att hon hängde med mig hem och nu myser vi med film & gott, sen sover hon här också drar vi fram på stan en sväng imorgon! På Tisdag blir det liseberg med härliga människor, astaggad! :D Jag lär ju ha svårt att sova ikväll eftersom det är imorgon vi får reda på hur det är med lägenheten, nervös......
puss & godnatt på er :*

DU FÅR LEENDET PÅ PLATS VARJE GÅNG



Blev ingen mer bloggning igår, försökte faktiskt på Jessicas telefon men förstod inte riktigt grejen. Vi drog i alla fall iväg på fest i Kållandsö men slutade med att jag,Jessica & Christine åkte hem efter en timma... Jobbet har gått riktigt fort den här veckan, är redan ledig två dagar igen! Ska nu bestämma mig om jag ska sova hos farmor & farfar inatt eller inte, kan ju alltid fråga kusinen om hon har lust att hänga med. Om jag sover där så blir det inget mer bloggande idag, så ni märker vad jag väljer!
pusspuss:*

GRAAAAAAAAAATTIS JENSAN



Ska snart åka iväg till jobbet, får skjuts av pappa eftersom det regnar. Är lite lagom trött idag då jag ställde klockan på 05.20 inatt för att ringa min älskade Jensan som föddes 05.25! Grattis till henne idag! :D
Jag får se vart kvällen leder mig, ska troligen tillbringa den med Jessica iaf, men jag bloggar säkerligen mer senare.
Ha det bra sålänge,
puss:*

JAG SA INTE ATT DET SKULLE VARA LÄTT, JAG SA BARA ATT DET SKULLE VARA VÄRT DET



Hej på er! Jag orkar inte skriva så mycket just nu, tyvärr. Den här kvällen har varit mysig men samtidigt riktigt jobbig. Kollat på film & ätit gott med pappa, dock var filmen riktigt tragisk så har gått ifrån en stund nu då jag inte klarar sånt, tankarna liksom kommer... Annars har denna dagen varit riktigt bra, efter jobbet åkte jag och pappa till farmor & farfar och tog hade om deras hund Pia ett tag, när vi kom hem så kände jag för att åka hem till faster med familj så det gjorde vi och det var riktigt trevligt. Nu ska jag lägga mig i sängen och fundera en stund, så mycket att tänka igenom nu om flytten och allt. Sen vill jag även säga hur hemskt jag tycker det här med det som hände i Oslo är, jag förstår verkligen inte varför människor gör såna saker, de tjänar ju liksom ingenting till.
Tänk inte för mycket för det ska jag göra, ha det bra!
puss:*

OM MAN VILL ATT SINA DRÖMMAR SKA BLI VERKLIGHET ÄR DET BÄST ATT VAKNA FÖRST



Andra gången jag skriver detta inlägget så får bli lite kortare nu.
Efter jobbet idag så tog jag tåget hem till Hällekis och på tåget var jag lite rädd då det kändes som en kvinna som jobbade där flirtade med mig, men när jag var framme så hände ännu en grej, jag skulle hämta min syster på dagis och då hälsade någon random gubbe på mig. När jag väl var framme på dagiset så står det på dörren att dom inte är där, så var ju bara sätta sig och vänta och sen hämtade mamma mig & Hanna. När vi kom hem så kom min storasyster & hennes pojkvän på besök. Vi fikade lite och pratade om min flyttidé, tillslut berättar mamma att hon hittat en trea i Skara så tro det eller ej, men nu är det nog på gång! Och eftersom det är en trea blir det ju inte att jag flyttar ensam utan världens bästa vän Jensan flyttar givetvis med, aaaasnajjs! Nu ska jag & min lillasyster mysa ner i sängen och kolla på Pinocchio. Är lite nervös inför imorgon då jag ska luncha med pappa och övertala honom att jag kan vara ekonomisk om jag flyttar & hoppas på att han kan hjälpa oss att få lägenheten då det är hans jobb som äger den så att säga. HOPPAS!
Ha det bra så länge & håll tummarna för mig,

puss:*

YOU NEVER NO IF YOU DONT GO



Som sagt fick jag gå upp tidigt imorse och åka hem till min pappa & nu sitter jag här och äter frukost. Somnade för en timme sen men som tur var hade jag ställt klockan, hade inte varit så kul att försova sig till jobbet! Ska snart kila iväg och möta Magda och gå till jobbet, hoppas att det kommer mycket folk idag, igår var det 28(!!) personer på första rundan. Dock är det ju riktigt fint väder idag så folk kanske tänker som jag, att det vore rätt mycket skönare att bada & sola en sån här vacker dag. Vi får väl se!
Hoppas ni har det bra en dag som denna.

Puss:*

LOVE IS JUST A BEAUTIFUL MONSTER




Äntligen lite tid framför datorn och bara ta det lugnt! Har vart riktigt trött idag, jag & Jensan åkte in till stan vid halv 10 imorse och mötte upp Zofia och sen drog vi vidare mot jobbet. Jensan kollade på oss idag och hon tyckte det var riktigt bra, ROLIGT! Efter jobbet fick jag beslutsångest över om jag skulle åka hem till mamma eller pappa, blev tillslut att Peter hämtade mig och körde mig till mamma. Lekte en stund med Hanna och fixade lite sysslor här hemma. Och nu sitter jag här och funderar på det som blivit en vardagstanke för mig: SKA JAG FLYTTA????!! Ska fundera på det samtidigt som jag slår på en film & lyssnar på ett par sköna låtar, sen blir det föroppningsvis tidig sleeptime(vilket aldrig brukar gå så bra) Ska ju trots allt upp vid halv 8 imorgon bara för att ingen kan köra mig senare men får väl kila hem till min käre far och sova någon timma till där.
Ha det lite grymmare än vad jag har i mina tankar nu!
Puss:*

Bilderna från myspyset igår får ni nu också!

EN VÄN ÄR DEN SOM VET ALLT OM EN OCH ÄNDÅ FORTFARANDE TYCKER OM EN



Nu är Jensan här, det var allt för längesen hon var här nu. Just nu väntar vi på att tiden ska gå, klockan 16 ska vi nämligen baka cornflakes kakor(?) Sen blir det lite mys & film med mina småsyskon. NUUUUUUU ska jag övertala henne att vi ska sjunga singstar, höhö.
Pussellipuss :*

FIRST YOU CAUGHT MY EYE, THEN YOU CAUGHT MY HEART



Hemma efter en låååååååång dag på Borås djurpark, blev även en snabb check i affärerna och sen fick mamma för sig att vi skulle åka till Ahlens, men den hade upphört så blev inget med det. Vi hade i alla fall tur med vädret och dagen blev faktiskt riktigt lyckad. Förutom att en jävla mås sket på min tröja!!!!!!!!! Under tiden jag var borta så insåg jag att det vore faktiskt rätt gött att flytta till Skara men det är ju pengarna.....Blir till att prata med pappa och farmor & farfar. Just nu sitter jag i sängen och kollar på film, samtidigt som jag skypar med Evelina. Ska faktiskt slå upp någon sida och spana lite lägenheter också! Sen måste jag bara säga hur sjukt störande det är när folk man smsar med bara slutar svara, ååååh får panik på sånt. Men jag får väl sitta här och vänta.....
Ha det gött,
pussssss:*

-
Gick tyvärr inte föra över bilderna från idag till datorn så fick bli en söt bild på mig & Jensan som kommer hit imorgon, mysigt!

WHO SAYS YOU NOT PERFECT



Blev att jag åkte hem till mamma och snacka om att mina småsystrar blev lyckliga! Jag också givetvis. Nu sitter jag här i mitt saknade rum och kollar på film. Lär nog somna snart för jag är hur trött som helst. Fast först ska jag kika runt lite på datorn och försöka lära mig alla trix man kan göra när man bloggar. Sen så är det:
Godnatt!


I DID NOT MEAN TO GIVE YOU CHILLS THE WAY THAT I KISSED


Nu är jag riktigt arg, det är tredje gången jag skriver detta inlägget då pappas dator suger och sidan bara stängs ner lite då och då. Kvällen igår var hur grym som helst och jag mår som jag förtjänar nu antar jag. Kvällen lär bli lugn, skulle egentligen haft piratesmaraton med tjejerna men det kom förhinder så det får bli en annan gång. Jag kanske åker hem till mamma ikväll för imorgon åker vi till Borås djurpark också har ju min lillasyster kommit hem idag! Vi har inte setts på tre veckor, fatta att jag saknar henne?! Fast det kan hända att jag sover hos pappa inatt då jag kanske inte orkar ta tåg hem och grejer och om min mamma kan tänka sig att ta vägen förbi här imorgon bitti och hämta upp mig. Jobbet igår gick bra & det var riktigt roligt trots min trötthet, sista rundturen så var vi tvungna att gå ut och göra reklam för oss eftersom det inte var en enda kotte som stod i kön men tillslut efter våran fina reklamering så blev det ungefär 10 personer. Nu ska jag slå på en film och försöka bestämma mig vart jag tar vägen ikväll.
Hoppas alla får en mysig söndag,
pusss:*

JOBB JOBB JOBB



Tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar till jobbet!
Kom hem för ungefär en timma sen och ska snart iväg igen, vilket jag egentligen inte orkar.
Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova.....Men är det jobb så är det! Har förövrigt världens skönaste jobb, spela teater i två timmar och rast två timmar, helt okej?!
Sen kan jag också passa på att erkänna att jag har insett att jag aldrig tar det lugnt, det är hit och dit hela tiden och ikväll drar jag till Falköping på fest med min lilla trio, ska bli intressant och se hur den festen blir...
Men nu måste jag borsta tänderna och sticka och möta Magda!
Ha det grymt, puuuuuuuuuuuuuuss :*

Tack Evelina!

Äntligen har lilla jag skaffat en blogg, och Evelina är superglad för nu kommer ho ha en rolig blogg att följa :D
Så nu gäller det att jag skriver massa inlägg som Evelina sen kanske kommenterar, och förhoppningsvis massa andra också.
Men nu ska vi sova, jag och Evelina!
Jobb tidigt i morn, snark..
Puss på magen :*

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0