NEVER LET HER GO

Hade en jätte trevlig dag med Jessica igår och avslutade kvällen med systermys, hon är allt himla bäst min flicka! Den här dagen ser ut att bli en hemmadag och umgås med familjen, vi ska strax bege oss ut på picknick i skogen och grilla.
Vad kvällen erbjuder är oklart, Jessica frågade om jag skulle med på fest, vilket hade varit jätte enkelt om jag hade bott i stan.
Det är något jag verkligen har börjat få ångest över, att jag bor så långt ifrån stan, allt hade varit så himla mycket lättare då. Samtidigt älskar jag läget jag bor på nu, man kan inte få allt antar jag.

Love J

HÄNG BAK I LOGEN

Som sagt så är Jessica med mig i skolan idag och kollar lite på vad jag sysslar med. Just nu hänger vi i logen och jobbar med lite loggbok och har det allmänt trevligt med naturgodis, choklad och massa annat gott. Jag måste även tillägga att jag älskar vädret ute, känns som det är sommar när som helst!
Hoppas att ni har en bra fredag och att kvällen leder er dit ni vill vara.

Love J

DU GER DIG SJÄLV BÄST RÅD

Idag gjorde jag mitt val och det känns rätt.
Sitter just nu hos Jessica och vi tänkte mysa lite framför en film innan läggdags, imorgon följer hon med mig till skolan.
Har egentligen inte så mycket att skriva idag, det har varit en väldigt givande och glädjefylld dag med mycket skratt och jag har verkligen vårkänslor i hela kroppen nu. Igår fixade jag även till den där förändringen jag har velat ett tag, det blev kortare friss och ljusa slingor och oj vad nöjd jag blev! 
Jag hoppas allt är bra med er!

Love J

TILLSTÅNDET MAN INTE VILL VARA I

Har ni någonsin stått inför ett val som är omöjligt att göra?
Alla säger att det blir rätt vad du än gör och lyssna på din magkänsla osv.
Jag vill inte att det här ska bli ett sånt där "deppinlägg" men vad gör man egentligen när magen säger något och hjärnan något annat, och hur mycket det här än låter som ett kärleksproblem så är det verkligen inte det, haha långt ifrån.
Jag tror faktiskt inte att det finns så mycket man kan göra, man får helt enkelt sätta sig ned och tänka på alla fördelar och nackdelar. Vad som gjort dig att tänka på de olika valen från första början och sedan se om det är värt att ens överlägga längre? Det kanske finns en kompromiss på något sätt så du att du inte gör dig själv eller någon annan besviken.
 
Love J

VÅRKÄNSLOR

Nu när våren äntligen är på väg fick jag en känsla av att jag kommer nog ha mer ork till att hålla i en blogg igen. Tänk att sitta ute i den varma solen och dricka en kopp kaffe och skriva ett inlägg lite då och då, för det är nog så det kommer se ut till en början i alla fall, att jag skriver lite då och då, inte varje dag. Ska försöka piffa upp bloggen lite också, känns som att jag behöver någon förändring.
Just nu har jag väldigt mycket teater i skolan och även mycket på fritiden som jag egentligen inte har tid med men försöker hänga på ändå. Har så mycket jag vill göra men inte hinner, men gör det ändå.


Hoppas allt är bra med er!

Love J

RSS 2.0