HAPPY DAYS ARE HERE



Nu ska jag bli bättre på att blogga!
Har väl egentligen inte hänt så mycket, tror jag är inne i en sån där tänka period igen.
Förra helgen var jag på julbord med pappa och hans jobb, var gott men dock inte så kul så gjorde ett impulsryck och tog bussen till Skara och träffade lite härliga människor. På lördagen var familjen på Liseberg, mysigt trots regnet! Veckan har rullat på, haft massa teater och även en trip till Tidaholm på ett "studiebeskök".
I fredags åkte jag hem och myste med Hanna som är sjuk, tycker så synd om henne.
Igår var jag på bal med favorit tjejerna, hur kul som helst! Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade vid 14.00, sen har pappa och Ylva varit på besök. Är nog på tiden att börja köra bil som fan nu bestämde jag och pappa.
Har velat hitta på något galet hela dagen, men vet inte vad.... Jobbigt det där!
Imorgon ska jag och Evelina till Lidköping för att byta mitt skydd som är helt stört, hoppas bannemej jag får byta det annars blir det en arg Jenny som går på första träningen med grabbarna och Evelina, på tal om det så var vi och kollade på fotbollsmatch när killarna spelade men det slutade med att jag och Evelina var med, haha.
Om man skulle äta lite mat kanske, och gå en promenix.
Pusshej :*

ALL WE EVER DO IS SAY GOODBYE



Somnar till John Mayers underbara röst och tänker på allt jag har istället för det jag inte har.
Imorgon ska jag kolla på min älskade lillasyster som har Lucia.
Saknar henne så det gör ont nu.
Godnatt:*

it´s time to wake up young girl, but that doesn´t mean your dreams won´t come true



Det är konstigt hur man kan må så bra och sen vänder det bara, tänker alldeles för mycket på sånt som jag inte borde tänka på. Måste vakna ifrån mina drömmar och inse att det är verkligheten som gäller.
Idag har jag i alla fall haft utvecklingssamtal och det gick super bra, efter det följde pappa med hem en stund.
Annars har jag och Jensan bakat idag, hon bakade äpplepaj medan jag bakade hallon och blåbärsmuffins, senare på kvällen gjorde jag pannkakor! Baksugen idag ja...
Var ju på bio igår också och jag säger inte mer än att den var jätte bra.
Imorgon har jag sovmorgon tills 13.55, skööööön! Jag ska sova länge. Efter skolan ska jag ta en fika med Towe och prata massor och plugga(?) haha, sen blir det äntligen dags att se den efterlängtade dansproduktionen.
Tjingeling:*

rubriken kommer ifrån en låt som min grymma vän Michelles har skrivit.

COLD AS YOU


saknar sommaren när jag ser denna bilden.

Festat hela helgen, tror inte att det är något jag längtar till efter att få göra igen. Roligt var det båda dagarna och jag mår förvånansvärt bra idag faktiskt trots kvällens kaos igår. Jag har världens bästa vänner, det är en sak som är säker. Idag har vi bara tagit det lugnt, ska äta snart... JÄÄÄTTEHUNGRIG!!
Imorgon är det biodags, äntligen!
Ahja,
pusspuss:*

RSS 2.0