DRÖMMEN SOM INTE KAN BLI SANN

Every little thing you do, makes me wanna be with you.
Every little thing you say makes me wanna go away.

FÅ DIG ATT FÖRSTÅ

Har vart en skön helg, bowlade med mamma, Hanna, Peter och Emelie igår. Gick bra, hade dock inte mitt egna klot (har gått i bowling så har eget). Har vart rätt trött denna helgen annars, lite tråkigt. Men men, imorgon ska jag äntligen träffa min bror! På tisdag åker vi till Danmark så bloggar jag inte imorgon blir det inte förrän på torsdag :)

Puss :*

haha skön bild!

HÖSTLOV

Höstlovet för min del började i tisdags, åkte till Stockholm med världens bästa klass. Det var riktigt kul, besökte Dramaten, Stadsteatern, riksdagen och naturligtvis shoppade vi, blev en hel del. Kom hem sent i onsdags. Jag, Jensan och Towe somnade vid 5 på natten och gick upp vid 15.00, hehe. Igår var jag och Towe på mops musik festival, alla var sjukt grymma! Vinnaren var en av de bästa enligt mig. På kvällen fick jag ett ryck så jag sminkade och fixade mig och sa åt Jensan att göra det också, blev lite kort. Somnade vid 2, idag var det lite farväl flumm med Jensan och Michelle, sen åkte jag hem till familjen så har haft det jätte mysigt ikväll, saknat de som bara den. Nu sover Hanna bredvid mig och jag ska nog göra detsamma. Är jätte trött! Tror jag sovit för mycket denna veckan...
Just det, min bror är och hälsar på också, han bor i Umeå eller någonstans där omkring. Får ta en dag och träffa han hos pappa. Riktigt kul, träffades för ett halv år sedan och innan dess var det drygt fyra år sen!

Men nu så,
godnatt :*

BLÄ

Jag har extremt tråkigt, ligger i sängen och kollar på film. Blev hemma idag, känner mig svinig som missade städningen efter spökvandringen. Hoppas fortfarande innerligt att jag är något piggare imorgon så jag orkar Stockholm. Trots min förkyldning är jag tvungen att pallra mig upp från den sköna och varma sängen för att ta bussen till Lidköping sen för att ha min barngrupp.
Jag saknar spökvandringen.
Hejsvejs!

I CARE ABOUT YOU

Fattar mig kort.
Grym spökvandring, tack alla som medverkat!
Mindre grym förkyldning. - Hoppas verkligen att jag orkar Stockholm.
Saknar världens bästa & finaste familj <3

Godnatt :*

SPÖKVANDRING!!!!!



Idag gäller det! Hade ju som sagt genrep igår, var hur nervös som helst då, men för helgen har nervösiteten inte riktigt kommit än. Genrepet gick i alla fall bra och i helgen ska det gå ännu bättre! Ska gå till skolan vid 14 och sminka mig och fixa för de andra.
Hinner inte skriva, har annat att fixa, hoppas vi ses ikäll. Eller ja.. ni ser mig men jag ser kanske inte er ;)
pusshej:*

GENREP

Sitter i lägenheten och väntar på att maten ska bli klar, tar ju sån tid. Ikväll är det genrep då treorna ska kolla, lite sådär lagom nervöst i magen... Okej, jag är dunder nervös!!! Ska strax gå till skolan och sminka mig och förbereda mig. Tagga nervös!
Hejsvejs :*

YOUR LOVE IS A SIMPLE LIE



Trött, irriterad, glad, ledsen, besviken, arg, nervös, saknad...
Ja, det är ett fåtal av de känslor jag känner just nu. Allt händer verkligen nu.
Jag blir så förbannad när jag läser i tidningarna vad som händer runt om i världen, tankarna snurrar i huvudet på mig och jag ryser när jag tänker på de hemska saker som människor utsätts för varje dag. Som idag läste jag om att ett barn blivit mördat p.ga ett bråk på en lekplats, klarar inte av att forska mer i det då jag bara bryter ihop av sådana saker. Det är sjukt hur människor klarar av att leva med sig själva efter de gjort sådan skada mot andra.

Kvällarna är bedrövliga, då tänker jag som mest.
Om nätterna vill jag bara ligga vaken och tänka på dig, varför det blev som det blev och vad vi gjorde för fel. Kommer vi någonsin få veta det?
Jag önskar att jag bara kunde få skrika allt som jag inte fått sagt till dig. Berätta för hur jävlig jag känner mig och hur jävlig du är. Du förstör så mycket utan att ens se det, men någonting i mig vet att du kommer inse det inom sin tid och förstå vad du har gjort mot mig. Att du kommer inse det du förstörde utan med vilje. Jag väntar på dig, och jag kommer inte dömma dig, jag kommer lyssna på dig. Försöka förstå vad det är du säger, fast jag egentligen redan vet att jag inte förstår någonting av det du säger. Men jag lovar, jag ska försöka, bara du är den som tar första steget.
Jag vet inte ens om detta är det jag känner, någonting i mig känner så i alla fall. Medan något annat säger att jag hatar dig.

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER

image description

Har haft en underbar helg tillbringad med Hanna. Sov hos pappa inatt och var på bio igår, Smurfarna. Idag hälsade vi på Jimmy och dem en sväng. Har haft massa kul. Kommer sakna familjen ruskigt mycket de kommande dagarna...
Kom hem till lägenheten vid 18, sen kom Jensan med lite möbler som hon och Michelle grejar med just nu, själv tar jag det lugnt och laddar inför kommande vecka med rep varje dag och genrep på torsdag, sjukt taggad nu. Med att ta det lugnt menar jag att ligga i sackosäcken och lyssna på musik, bla. John Mayer <3
Nu säger min mage åt mig att jag är hungrig och att jag ska äta mat och kanske sova snart...
Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har,
pusspuss :*

FAMILJEN ÄR BÄST

Gjort reklam för spökvandringen idag, gick riktigt bra måste jag säga. Underbara lärare det finns, bjuder på mat och grejer. Repade Jensans scen med regi av Juha idag, känns så bra nu! Efter skolan hämtade mamma och de mig så ikväll har det varit massa mys med familjen framför tvn och ätit gott. Nu kollar jag och Hanna på film, somnar nog båda två snart. Lite smått förkylda är vi, inte bra...
Sov sött,
puss:*

Årets skolfoto.

HINNER INTE KOMMA PÅ EN RUBRIK



Fick ett nytt smeknamn i skola av Jensan idag, "Trulle". För att min näsa är så mjuk så liknar jag ett troll - (Trulle)Just nu är jag hemma och städar & fixar lite eftersom teatrarna kommer hit sen. Föröker även få tag på rektorer från olika skolor i Lidköpnig, ska göra reklam för spökvandringen/öppet hus imorgon, men är det någon som vill svara? NEJ. Men jag får väl fortsätta städa och ringa...
Hejsvejs! :*

WAITING ON THE WORLD TO CHANGE

Ligger och funderar på hur folk kan förstöra så mycket utan att inse det... Först var vi något, du och jag. Nu är vi ingenting. Och varför, jo för att du skulle envist få det du då ville ha. Men nu skiter du i allt, till och med det vi en gång hade.

MYCKET ATT TÄNKA PÅ NU

På väg hem från Lidköping, haft möte för skräcknatten och fixat en del för barngruppen, stressigt nu med allt! Blev intervjuad av NLT idag också, som konstapel. För övrigt är det en vecka och två dagar kvar till spökvandringen!!!!!!
Imorgon är det mys med teatrarna hemma hos mig och Jensan, ska bli riktigt trevligt.
Pusspuss :*

DET NÄRMAR SIG NU

Hade prov i psykologin idag, tror faktiskt att det gick bättre än förväntat. Tog även kort med förenings gruppen VENUS, då vi föreställde gudinnor. Efter skolan idag repade vi till spökvandringen (som är nästa helg!!!) det gick bra och var hur kul som helst, måste göras oftare. Det gav även en hel del kan jag medge. Nu sitter jag här och funderar på två saker.
1. Är jag hungrig?
2. Bara för att jag har sovmorgon imorgon så tvingar jag mig själv att vara vaken...?
Ska fortsätta fundera över dessa frågor och se vart de leder mig.
Puss på er :*

Ps, jag älskar min familj. Ni är allt för mig.

HE IS THE REASON FOR THE TEARDROPS ON MY GUITAR




He looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without

He talks to me, I laugh cause it's so damn funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right,
I wonder if he knows he's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

He walks by me, can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly,
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause

So I drive home alone, as I turn out the light
I'll put his picture down and maybe
Get some sleep tonight

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do
He's the time taken up, but there's never enough
And he's all that I need to fall into..

He looks at me, I fake a smile so he won't see.



Jag saknar den och det, inte dig.

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN



Har ju namnsdag idag då va... Vilket jag och bästavän Jensan ska fira med något mysigt ikväll. Just nu är hon i skolan och fixar lite, jag har precis skrivit klart manuset till min barngrupp och det blev nog bannemej bättre än jag trodde att det skulle bli. Ska snart sätta mig med ett annat manus som också är till barngruppen, mycket med dem just nu!
Idag tog vi skolfoto, hoppas innerligt att hon väljer den bilden som jag blev nöjd med. Log faktiskt med tänderna för första gången i historien.
Tagga spökvandringen nu med! Är så sjukt taggad för den i Lidköping också i år, kommer bli så grymma båda två. Taggar psykologi prov lite mindre dock...
Manus var det ja...
puss! :*

KONSTIG SAKNAD

Orkar inte blogga ikväll egentligen... Är irriterad. Sitter och tänker på hur folk förändras och vad man kan sakna men ändå inte sakna, ni kanske inte fattar vad jag menar för det gör jag knappt själv. Tänker mycket på kärlek och vänskap framförallt.
Jag saknar men ändå inte saknar dig.
Hej!

!

När jag laddat upp funkar det ju självklart så här får ni lite färg!
Måste sova, godnatt.

STRESSVECKA

Haft barngruppen idag, mycket med den just nu. Den här veckan kommer jag äta upp mig själv eller något. Har någonting att göra varje dag + att ett manus ska bli färdigt tills måndag och ett till fast det andra är bara stolpmanus som tur är. Jensans mamma och Thomas var här en sväng förrut med inflyttnings gröt, gott! Handlande även en sväng och sen bakade jag snickerskakor. Nu sover Jensan och jag i min säng, gjorde vi igår också, hihi. Får se när vi kan börja sova ensamma... Imorgon är det lek & film mys med teatrarna i ettan och tvåan, det ska bli riktigt kul.
En sista sak: JAG VILL HA EN POJKVÄN. Och jag vet vem och Jensan har godkänt, nu kör jag gärnet.
Puss:*
Går inte ladda upp någon bild, därför det bara blev svart och vitt idag.

JAG TÄNKER JAG KOLLAR JAG TÄNKER

Idag flyttade vi in! Har faktiskt fått iordning rätt mycket, finns en del vi ska köpa och fixa lite med, bl.a. tavlor och sånt. Jag kom vid 16, fick lite hjälp av mamma och dem, sen åkte de vid 17, det var rätt sorgligt... Men jag plockade en del. Två glada flickor (även grannar) kom då förbi mitt i allt med fruktsallad och glass och en härlig sång. Super kul! Dock missade Jensan detta för hon kom inte förrän 21... Men vi pratade massor och jag och Michelle gick iväg och handlade mat som vi sedan gjorde lite kvällsmat av. Nu ikväll har vi inte gjort mycket, borde väl försöka sova nu... Lite läskigt faktiskt men ska nog gå!
Puss & godnatt :*

Lördag

Blev till att bara vara hemma idag. Tror jag börjar bli sjuk igen, så det känns ändå som rätt val! Dagen har tillbringats med Hanna och Emelie. Jag har även städat lite här hemma. Sen var jag också modell för Sofie, tog en del kort, även Hanna och Emelie var med på ett par, ska sätta i en ram på oss tre tänkte jag. Älskade ett kort på oss! Tack Sofie. Hm... Nu stänger mina ögon sig snart så bäst att säga:
godnatt! :*

RSS 2.0