BLOGG APP

Har skaffat den nya blogg appen nu, äntligen känner jag! Idag efter skolan tog vi alla mina grejer till lägenheten. Det kommer bli riktigt bra sen när allt är klart. Inflyttningsfest var det tjöt om också... haha! Tack till mamma & pappa och resten som var gulliga och hjälpte mig. Kom hem rätt sent så har mest bara myst med Hanna. Nu ligger jag i hennes säng utan henne, hon ville sova hos mamma... Ahja, kanske böir lite mer bloggande nu då eftersom jag inte orkar starta datorn längre. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, står mellan coctailparty i Falköping, middag och gott med några killar (känns lite ensamt) eller bara vara hemma!
Nej, nu fortsätter jag kolla på Emil i Lönneberga!
Godnatt :*

NATTEN ÄR LÅÅÅÅÅNG

Skulle vara skönt att få kunna somna nu.... Upp om 4 timmar.

NÅGOT I MIG SKRIKER LYCKA




Hinner verkligen inte blogga nu för tiden känns det som. Men har inte hänt så mycket ändå, iallafall inget jag orkar skriva massa om. Igår var det fest hos Michelle & Felicia, våra snart nya grannar också! Var även i Skövde med Evelina efter skolan, hittade massor!!! :D Bland annat kängor som jag letat efter. Idag har jag umgåtts en del med pappa i stan, var trevligt. Nu har jag kollat på film och myst med Hanna & Emelie, ska kila och krypa ner i sängen nu. Ha det bra!
puss:*

Ingenting

I am happy, I am sad, I dont get it anymore. Jag vill att du ska förstå men det går inte just nu.

I WOULD LOVE TO TURN THE TIDE



Orkade/hann inte riktigt blogga igår, drog direkt till jobbet efter skolan och sen tog jag tåget hem som skulle gå 18.49, MEN NEJ! Ett mötande tåg fick inte upp farten så fick sitta i Lidköping och vänta i ca 50 min, tur att man hade Sandra som sällskap. Idag var det studiedag, skööönt! Tillbringat den med mamma & Hanna på stan med att kika i lite affärer och sånt. Nu ikväll var det möte på teatern, var jätte mysigt och behövligt för min del.
Annars är allt väldigt bra nu faktiskt :) Dock är jag lite sådär arg på en viss person som inte verkar fatta någonting men får väl se hur det blir när jag pratar med denne...
Förövrigt så är jag sjuuukt fest sugen nu, TRIOSARNA FÅR FAN TA TAG I DETTA SNART!!!!!!!!!
Ahja, nu sitter jag med pappa och kollar på Kaos i Båstad, störtskönt program!
Sovmorgon imorgon till 10 är inte helt fel så blir massa tvtittande ikväll, haha.
Menmen....ha det grymt!
pusspuss:*

bilden är...söt.

UNDERBAR HELG MED UNDERBAR LILLASYSTER



Den här helgen har verkligen vart ruskigt härlig, bara umgåts med Hanna och tagit det lugnt. Det behövs ibland kan jag säga er. Finns faktiskt inte så mycket att skriva idag, just det... jag upptäckte även idag att Skara blir mitt elfte hem, haha sjukt. Just nu kollar jag klart på filmen som jag började med igår, med en sovandes Hanna bredvid mig. Ska strax bära upp henne och sen sova.
nattinatti:*

YOU ARE THERE YOU ARE EVERYWHERE BUT RIGHT NOW I WISH YOU WERE HERE



En heldag på stan med Hanna, var även hemma hos Sandra en sväng och sen åkte vi till Jimmy och dem ett tag på kvällen. Hur mysig dag som helst och nu är jag trött så ligger och slappar med en film nu, lite choklad och isvatten. Blev förövrigt ingen Skövde igår, så tar nog och beställer klänningen nu direkt för jag SKA ha den!
Ahja, finns inte mycket mer att skriva nu.
Ha det grymt!
puss:*

ARRRRRRRRRRRRRG

HELVETES JÄVLA BUSS FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag går upp i tid, går ut i tid, vad gör bussen?
- Åker förbi mig när jag är bara några meter ifrån.

LIVE YOUR LIFE AND DO NOT WORRY ABOUT MY LIFE



Ett löfte är ett löfte! haha...
Finns dock inte så mycket att skriva, skolan idag var riktigt skön. Hade inte alls många lektioner och på teatern så började vi äntligen provsminka & det var riktigt kul, fast vi behöver nog en del övning ;) Sen var ju som skrivet jag och Jensan och pratade med Björn och allt har löst sig nu! 1 Oktober är jag Skarabo, nervöst...
Efter skolan var mamma och jag på banken och fixade en dosa till mig, räkningar here I come!!!!
Hm...kvällen har vart mysig och tillbringad med Hanna.
Imorgon blir det Skövde en sväng med Jensan efter skolan, behöver införskaffa svarta byxor, jacka, skor och en kalender, sen så blir det ju säkerligen några tröjor extra också. På tal om kläder så har jag hittat en jätte fin höstklänning som jag ska köpa om jag inte hittar någon imorgon vill säga.
Hoppas jag kommer i säng tidigare än igår, försov mig imorse bara för det, vaknade 20 minuter innan bussen gick, MEN jag hann!
Ahja, får se om jag slår på tv en stund först, är hur trött som helst nu.
Ha det bra!
godnatt!

JUST DET JAG HAR EN BLOGG MED



Halloj!
Fy vad dålig jag blivit på det här nu, måste ta tag i detta!
Men håller på att komma in i allt med skolan och den här veckan har jag kommit hem och haft fullt upp hela tiden och i helgen var det också fullt upp. Shoppade och var på teater med mamma, Hanna och Emelie, på kvällen var jag och Jensan på "Jag saknar dig", en av de absolut sorgligaste filmer jag sett. I måndags hade jag äntligen min barngrupp på teatern efter ett sommarlov & två sjukalånga veckor. Igår träffade jag Jessica som jag saknat riktigt mycket. Idag efter skolan har det vart en skön dag, lekte med Hanna & Emelie och nu på kvällen har jag suttit ett antal timmar med att fösöka få iordning på iphonen, går faktiskt bra!
Nu ska jag väl snart sova, har en känsla av att det väntar en lååååång dag imorgon. Jag och Jensan ska gå och prata med Björn på Senäte då det blivit fel med lägenheten. Åh får panik på allt som har med det här att göra just nu, orkar inte. Hoppas det löser sig i slutändan!
Ha det bra, jag SKA blogga imorgon nu.
puss:*

Förövrigt så vill jag ha vinter och snö nu.

I DONT WANT SOME LOVE, I WANT LOVE



Att vara tillbaka i skolan igen var härligt, fick äntligen börja med spökvandringen och jag har en känsla av att årets spökvandring kommer bli fett bra. Annars har det inte hänt så mycket idag, vi var ju och kollade på lägenheten, den var mycket bättre än förra! Dock massa garderober i mitt rum, tar upp för mycket plats!
Just nu är jag riktigt trött vilket jag i för sig har vart hela dagen, fast det hindrade mig ju inte att leka med älskade Hanna ett par timmar förrut. Nu blegar jag film och hoppas på att kunna sova ett antal mer timmar denna natten, sov inte alls mycket inatt och inget vidare sov jag heller. Förövrigt är jag rätt arg nu, på olika saker utvecklades det nyss till.
Ni märker att jag inte fått blogga på länge nu,
puss:*

Med rubriken menar jag att jag är så trött på att "tro att man är kär", alltså man längtar efter kärlek så mycket att så fort man hittat första bästa så är man kär. Insett att det har hänt mig mycket det sista. Men det är slut på det nu, jag ska vara KÄR i nästa kille jag "träffar". Kan även erkänna, haha att jag börjar bli så äcklad på att bara "strula runt" med killar på fester och sånt, slut på det nu. Hm... tror att körtel febern har gjort mig till en ny människa.

HEJDÅ KÖRTELFEBER



Måste säga att jag har haft riktigt tråkigt större delen av dagen, var ensam tills 16 ungefär då Emelie kom hem, sen vid 17.30 så kom mamma & Hanna. Då blev det lite mer liv av dagen så att säga! Imorgon blir det äääääntliiiigen skola och sen kolla på lägenheten efteråt, får se hur detta blir! Dock måste jag ju ta det extra lugnt i ungefär en månad men det fixar jag förhoppningsvis!
Nej...nu måste jag måla naglarna, slå på en film och sen sova.
Ha det grymt,
puss :*

JAG ÄLSKAR DIG




Du sviker mig aldrig, det vet jag.
- Jag älskar dig.

FAAAAAAAAAAAALSKT



Till er som såg idol ikväll kan jag ju upplysa er om att vi var med på tv!!!!! Och den här älvan var med lite synligare, även känd som våran kompis (a) Annars så är ju idol det falskaste programmet som någonsin sänts.

BACK ON TRACK



Jag är tillbaka! Åtminstone nästan... Eftersom jag inte har bloggat på ett bra tag nu så ska jag berätta varför, jag har haft körtelfeber och inte orkat göra någonting. Jag har legat i en säng och kollat på film i 2 veckor, brukar vara rätt skönt men efter en vecka tröttnar man. Jag har inte ens fått shoppa nya kläder än och jag som skulle göra det så fort jag fick lön, hah!
Släktträffen var annars riktigt rolig, trots att jag var rätt hängig, dock tror jag att det var den som gjorde mig sämre. Missade även resan till Danmark som mamma och resten av systrarna åkte på, men vi drar dit igen på höstlovet! :D Förhoppningsvis orkar jag gå till skolan på Torsdag igen, är inte riktigt hel än så någon dag hemma skadar inte, vill ju inte få tillbaka den här skiten! Men fick i alla fall hem matteboken igår, jobbade lite idag och fy vad jag inte gillar matte, trots det är jag lite knäpp och har bestämt mig för att jobba med de svåra uppgifterna så jag kan läsa C-kursen nästa år.
Hm...ahja! Det blev ett rätt långt inlägg nu men vad ska man göra, har inte bloggat på så länge ju (a)
Nu ska jag fixa rummet lite & sen vänta på att Hanna kommer hem så blir det lekdags!
pusspuss :*

bilden är på mig & mina söta systrar.

RSS 2.0