DU MÅSTE HA KRAV FÖR ATT LYCKAS

Sitter i skolan och har religionkunskap, orkar inte.
Hade prov i samhällskunskap förrut, gick inte som jag ville men fick godkänt iallafall, fast gör om på tisdag (G=IG i mina tankar), borde sluta tänka så men går inte. Vart skulle man komma utan lite krav på sig själv?
Något som är positivt är att jag fick VG på judendomsprovet, dock 2 poäng ifrån MVG...

Jag är taggad till tusen för ikväll, efter skolan är det bara skynda sig hem och börja fixa allting. Lär väl blogga ikväll igen innan partyt, så får ni lite bilder på kvällens outfit.

Puss på er!

GÖR FÖRST - TÄNK SEN

Glömmer det här med bloggen ibland, men bättre än förut i alla fall.
Egentligen inte hänt så mycket, plugg och teater som vanligt.
Jag klippte av mig håret idag, inget märkvärdigt(?) haha, super nöjd! Trodde inte jag skulle vara det men känns så otroligt skönt!

Nu ska jag och bästis sova bredvid varandra.

Godnatt på er :)

TÄNK ATT DET KAN GÖRA ONT ATT ÄLSKA NÅGON SÅ MYCKET

Haft en super mysig lördag med Hanna, lekt massor och bara umgåtts. Kollade på avatar och myste med familjen nu ikväll men blev trötta så hamnade i sängen efter ett tag. Älskling sover och jag ska nog göra detsamma.

Imorgon är det middag på Troja med Ronja gänget som gäller.

Godnatt :)

TÄNK ATT DET KAN GÖRA ONT ATT ÄLSKA NÅGON SÅ MYCKET

VÄLKOMMEN VACKRA HÖST

Bilder från i tisdags. Hade det super mysigt, känns inte så bra att det var sista gången på lång tid som kvintetten var samlade. Imorgon åker Michelle till London.  Vet egentligen inte varför jag har glömt av att blogga den här veckan? Kanske har haft för mycket plugg. Jag har känt mig lite vilsen faktiskt, tankar och känslor tar över.  Men nu ligger jag bredvid min älskade lillasyster som sover, haft en mysig eftermiddag/kväll med henne och resten av familjen. Helgens planering är att umgås med Hanna varenda minut.  Ska nog också ta och stänga ögonen snart, upp tidigt imorgon och kolla på henne när hon dansar, ska bli riktigt kul!  Puss på er

FÖRLORA ALDRIG MOT NÅGON SOM VINNER

Hej på er kära vänner!
Hade planerat att plugga och tvätta idag när jag slutade tidigt, men la mig i sängen och ligger fortfarande här.
Jag har kommit på att jag gillar naiva kvällar med te och plugg, inte såhär mitt på dagen.
Ikväll samlas kvintetten hos Amanda för avsked av våran kära vän Michelle, känns inte alls kul.

Skriver nog ikväll igen + lite bilder förhoppningsvis.
Ha det!

SLUTA ALDRIG HOPPAS ÄVEN OM DU VET ATT DET ÄR OMÖJLIGT

Ligger och läser religion kunskap, judendom. Det är rätt intressant ändå men att man är uttråkad trots det har väl att göra med att det är "skolarbete".
Igår var det sista föreställningen av Ronja Rövardotter, och det känns hemskt. Kommer vara en sådan otrolig tomhet ett tag framöver.
Jag fick nu ett litet ryck att koka lite te och tända ljus och fortsätta med pluggandet men klockan går ju... Får se!

Puss på er

NÄR VI KYSSTES TÄNKTE JAG PÅ DIG

ÅNGRA INTE NÅGOT SOM BLIR ETT MINNE

Igår hade vi grillmys och lekar med teatergänget i Lidköping, efter det var jag och Jensan totalt galna. Vi skrattade och var på väg hem men vände och tog en tripp till Örebro istället, sjukt rolig roadtrip som jag kommer minnas för livet.
Hon & jag.

Nu är jag på väg till Lidköping för att stressa ihjäl mig på stan och sen ja föreställning och efter det blir det utgång med goa brudar och killar!

Ha en bra kväll!

JAG VILL LIGGA PÅ DITT BRÖST MED DINA FINGRAR I MITT HÅR NU

På väg hem från Göteborg, trots att jag bara hann vara där ett par timmar så var det riktigt kul. Kollade på rättegång med ett par olika fall, åt Kina-buffé, lite shopping i sista sekund (ett linne ocj en blus - hittade dem lite impulsivt och precis såna jag ville ha, då blir man lycklig), haft det allmänt trevligt helt enkelt med min goa klass helt enkelt.
Sitter nu på tåget och hoppas att allt går som det ska, föreställning om 2,5 timmar, yes! Känns hemskt att det snart är slut.
Och just det! Tågresan började inte så bra, började att jag kom på att inga av korten jag har gällde så fick betala 63 spänn för ca 40 min (vilket jag tycker är stört då de vill att man ska åka mer kollektivt) Sen gick jag av på fel hållplats så fick springa på igen - alla kollade.
Ska försöka slappna av nu och tagga.

Puss :*

LIVE YOUR LIFE

Haft en jätte bra helg med massa teater, roadtrip och shopping med mina tjejer, mys med allra käraste syster. Helt enkelt underbart. (kunde fått umgås lite mer med henne men när föreställningarna är över så blir det heldagar varje helg igen!

Hoppas ni haft det lika bra, puss

BORTSKÄMD?

Jag har mål, jag ska nå dem.
Säger jag att jag ska det så ska jag det och den eller det som kommer i min väg undanröjer jag.
"vill man så går det"

REVENGE

Kollat på 15 revenge avsnitt snart. Börjar bli tråkigt att ligga i sängen, försöker intala mig själv att jag borde plugga men det händer inget. Och man känner sig inte särskilt fräsch heller, skulle vilja ut och springa nu!
Börjar blir lite smått nervös inför ikväll, tänk om rösten bara ger upp mitt i allt, jag menar ett och annat vårskrik... Usch! Ska ta och dricka ännu en kopp te med honung nu och fortsätta vara tyst.

Håll tummarna för mig är ni snälla!

A WALK TO REMEMBER

Tankarna gör mig galen.

DRÖMDE OM DIG INATT IGEN

Yes, som jag trodde så ligger jag hemma och är sjuk. Måste vara frisk imorgon, föreställning! Blir väl inte så värst mycket gjort idag, det som står på schemat är: film, massa te, film, kanske lite plugg, film. Så typiskt, skulle egentligen köpt gymkort igår med Jensan, vill träna!!
Och just det, igår drack jag den äckligaste drink jag någonsin druckit - citron, vitlök & ingefära.

Hoppas ni är friska och krya :)

HAVING A STUPID COLD

Haft föreställningar i helgen, premiär i lördags. Gick super bra! Har fått massa fina recensioner. Ligger dock med en mindre rolig förkylning nu, fast jag gick till skolan trots att jag egentligen ville ligga kvar under mitt varma täcke. Har håltimma, börjar 11.20 igen och då har vi bara två lektioner så blir vila och plugg resten av dagen. Och massa te!

RSS 2.0